H Optima International Shipbroking Services S.A. παραμένει χορηγός της αθλήτριας του Taekwondo I.T.F Λένας Μαρούλη και για το έτος 2022 και ήταν δίπλα της στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα του Porec στην Κροατία, όπου κατέκτησε την 2η θέση! Συγχαρητήρια Λένα!

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα

Η Λένα είναι 20 ετών και σπουδάζει στο 2o έτος Διατροφής και Διαιτολογίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΙ ενώ ταυτόχρονα εργάζεται ως βοηθός προπονητή σε ακαδημίες του αθλητικού συλλόγου Taekwondo «Διαγόρας» Πειραιά τα 2 τελευταία χρόνια.

Οι επιτυχίες της Λένας στο χώρο του Ελληνικού και του Ευρωπαικού Taekwondo I.T.F την καθιστούν μια από της πιο συνεπείς ελληνίδες αθλήτριες σε διακρίσεις.

Από την παιδική της ηλικία διακρινόταν στο άθλημα του Taekwondo ενώ με την ενηλικιωσή της κατάφερε να είναι από τις λίγες αθλήτριες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη που λαμβάνει μέρος και διακρίνεται σε 3 αγωνίσματα ( Sparring- Tuls – SpecialTechnics). Ένα επίτευγμα που την καθιστά ολοκληρωμένη αθλήτρια του Taekwondo.

Με την στήριξη της Optima International Shipbroking Services S.A.  η Λένα Μαρούλη κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα 3 Dan Tul Γυναικών καθώς το Χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα Tul στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα του Ηρακλείου το 2021 .

Χτίζουμε πάνω στις αξίες μας

Ο αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές αξίες μας, γι’ αυτό και αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Optima.

Πιστεύουμε ότι:

– «Οι αθλητές δείχνουν στην ελληνική νεολαία ότι με σκληρή δουλειά, επιμονή, πειθαρχία και στόχους όλα είναι δυνατά».
– «Πέρα από τα μετάλλια, αυτό που μετράει είναι οι ηθικές αξίες που  μεταφέρουν οι αθλητές:  η προσήλωση στους στόχους, η προσπάθεια και κυρίως το ήθος.
Είναι αξίες που η κοινωνία μας έχει  πολλή ανάγκη σήμερα».